בעיות בסקס שלי ושל חברי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/03/2005 | 11:20 | מאת: shirani

יש לי חבר 3 וחצי שנים ובכמה חודשים האחרונים אין לי חשק לעשות איתו אהבה ואני מאוד אוהבת אותו והוא תמיד חושב שאני עושה לו את זה בכוונה ואני חושבת שזה ביגלל הגלולות שאני לוקחת . האם עם זה באמת מוריד את החשק המיני מידיי פעם או שזה בגלל משהו אחר?

23/03/2005 | 06:32 | מאת: shlomi mor

בעיות כאלה ישנן וקיימות גם אצל זוגות צעירים נשואים, ובדרך כלל אצל בת הזוג, שהחשק המיני שלה יורד. לא כל כך יודעים להסביר זאת, אבל זו עובדה. אם את באמת אוהבת את החבר שלך, כל שעלייך לעשות הוא טיפת מאמץ ולעשות אהבה גם אם אין לך חשק, ולוא רק בכדי לעבור את התקופה הזו, ואני מבטיח לך שהחשק יחזור. מה שנקרה "עם האוכל בא התאבון". שיהיה לכם בהצלחה בברכה מאדם כנראה שבגיל ההורים שלך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים