כאבים קלים באשכים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/03/2005 | 10:38 | מאת: אלמוני

ד"ר לין שלום רב. יש לי כאבים קלים באשכים, לעיתים לאחר מגע מיני עם בחורה,במיוחד שאני לא מגיע לשפיכה, או אחרי פעילו בחדר כושר. התופעה באה והולכת ומתרחשת מידי פעם. האשכים שלי לא באותו גובה, האשך השמאלי שלי נפול יותר מהימני. כאשר קפצתי ערום חשתי כאבים, כאשר קפצתי ערום והחזקתי את שק האשכים לא חשתי כלל כאבים. היו לי מיקרים קיצוניים בעבר שקיבלתי כאבי ביצים עזים עד כדי כך שלא יכולתי לצאת מהבית ושכבתי על הבטן, אחרי כמה שעות זה עבר לי . העיניין מטריד אותי ביותר אשמח אם תענה לי בהקדם.

23/03/2005 | 14:01 | מאת: ד"ר אשחר

לאלמוני: הטיפול חייב בדיקה יסודית של אורח חיים מניסיוני בעיות מסוג זה חולפות באמצעות טיפול של ההיגיינה ההטבעית צור קשר למידע נוסף לקקליניקה של ד"ר אשחר 02-5700765

24/03/2005 | 00:29 | מאת: אנג'ל

שלום לאלמוני, אשמח לעזור לך, אם תפנה ישירות לסלולרי 0528519480 היתה לי פניה דומה של מטופל ועזרתי לו בטיפול ארומתרפי אחד. אנג'ל

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים