ד"ר אנא ענה לי !!עזרה דחופה דרושה. סקס ובקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/03/2005 | 14:21 | מאת: עמוס

אני בן 69 ובתזוגי הלוהטת בת 60 עושים פעמיים בשבוע סקס אנרגתי ונהנים מאד.אני לוקח סיאליס 20 מג לפני כל ביצוע, ובאופן יומי קבוע אספירין, אנאלדקס וחומצה פולית. לפני שבוע גיליתי בקע מפשעתי גדול בצד ימין =נפיחות גבוה שאני לוחץ עליה אני מרגיש קטע מהמעיים חוזר למקומו והנפיחות יורדת אך חוזרת כעבור זמן קצר. אין לי כאבים ולא כל הפרעה אחרת. 1. האם סקס נימרץ יכול להביא לבקע מפשעתי? 2. האם בקע מפשעתי שאינו מטרד מהווה סיכון בריאותי? 3. האם יש לטפל בבקע מפשעתי כאשר אין ממנו כל הפרעה. ואם כן, איך? 4 האם להמשיך לעשות סקס?, עד הטיפול? עד ההבראה? 5. אני חושש מאד מניתוח ביגלל אירוע שבץ מוחי קל בעברי(אני צולע ברגל שמאל) יש חשש?. מה לעשות ???

24/03/2005 | 08:37 | מאת: ד"ר רן לין

לשתי השאלות הראשונות התשובה חיובית הניתוח מבוצע בהרדמה איזורית ובכל מקרה מרדים יראה אותך לפני הניתוח בייחוד עקב הסיכון של הCVA אבל - נושא הקומדין גם צריך להיפטר לפני כן עם החלטה של הנוירולוג

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים