כעיות בתיפקןד המיני חולה פסיכיאטרית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/03/2005 | 08:54 | מאת: שוש וולוך

אני בת 42 ובעלי בן 43 אני חולה שנים ונוטלת תרופות מגיל 40 בערך החשק המיני שלי ירד מאוד אני לא מסוגלת להנות ואני נורא מהר ניכבת אני יודעת שיש קשר לתרופות שאני נוטלת הבעיה שגם בעלי שנימצא בצומת דרכים לגבי עבודה גם הוא לא הכי מעונין לקירבה או לחלפין שהוא זקוק אני לא מעונינת והמצב גורם להרבה מתח בבית שגם הילדים סובלים מהמתיחות אנא תנו לי עצה האם זה הגיל שאגב אני שומעת הרבה מחברותי באותו גיל שמדברות על הניתוק המיני הרגשי בינהם ובן בעלהם מחכה לתשובה שוש

17/03/2005 | 20:10 | מאת: מזל

אני חילתי במחלת הרקציה בזמן ההריון ונטלתי אנטפיוטיקה מה יכולה מחלה כזאת להשפיע על העובר בתקופת ההריון?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים