כאב אחרי שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/03/2005 | 16:32 | מאת: איש אחד

אני בן 47 ויש לי כאב בפין ובאשכים אחרי פליטת זרע כמו כן יש לי הרגשה כללית של חולי (דומה לשפעת) במשך כמה ימים אחרי השפיכה ואחר כך זה נעלם. בדיקת דם cbc ובדיקת שתן לא העלו שום ממצא חריג. מה זה יכול להיות?

23/03/2005 | 14:31 | מאת: ד"ר אשחר

לאיש אחד: שלום עושה רושם שאתה סובל מחולשה בסיסית כללית. כלל המערכות שלך צריכות לעבור שידרוג. להיגיינה הטבעית השפעה מצוינת על מצבים מעין אלה. קבל מידע נוסף בקליניקה של ד"ר אשחר 02-5700765

24/03/2005 | 00:37 | מאת: אנג'ל

שלום, אפשר לעזור לך ע"י טיפול ארומתרפי, כלומר - ע"י תערובת לשימוש בין יומיים - שלושה. הטיפול חיצוני ואני בטוחה כי זה יעזור לך. תוכל להתקשר אלי לסלולרי 0528519480 אנג'ל

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים