שפיכה מוקדמת (טיפולים כושלים)+שאלה בנושא...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/03/2005 | 16:02 | מאת: שי

שלום רב ד"ר לין... אני בחור בן 21 , סובל משפיכה מוקדמת מהרגע הראשון שהתחלתי לקיים יחסי מין (כמה שנים). חשוב לציין שהזיקפה בסדר גמור !. נסתי את כל הטיפולים הקונוונציונאלים וכלום לא עזר (כמו טיפול בTRAZODIL ומשחות למניהן). לאחרונה נתקלתי במודעה בעיתון בפרסומת של חברת טבע דיירקט שמפרסמת מוצר בשם Vגרא. רציתי לדעת אם המוצר אכן יכול לעזור לבעייתי??. אשמח אם אקבל תשובה מפורטת בעניין כי אני נמצא ממש בבעיה לא נעימה שנמשכת זה הרבה זמן... תודה מראש...

15/03/2005 | 19:23 | מאת: samy

שלום לך דוכטור אני יש לי שפיכה מוקדמת קבלתי כל מיני תרופות מ טופ און אם זה קבסולות או סירוב שתיה גם משחות סיניו ת גם נוזל סיני וזה לא עוזר אחרי הזקפה אם אני לובש קנדום אני גומר בזמן התקנת הקונדום תעזור לי

21/03/2005 | 13:42 | מאת: ד"ר רן לין

הגברא ממש אינה קשורה לעניין - אם בכלל אבל ישנם דרכים שונות התנהגותיות ותרופתיות לטיפול בבעייה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים