בעיה גדולה(או בעצם בהגעה לגדולה)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/03/2005 | 13:56 | מאת: תומר

שלום רב, הנני סובל מנשירת שיער במשך שנתיים. בתקופה האחרונה (כמעט שנה) הנני נוטל פרופסיה עם הצלחה כלשהי. בעקבות תרופה זו או סיבות אחרות שהנני מודע אליהם הנני סובל מקושי רב להשגת זיקפה ובנוסף איכות הזיקפה אם היא מגיעה ירודה ביותר. האם זה בגלל הפרופסיה? (הנני נוטל גם רסיטל בעקבות טראומה שחוויתי לפני שנה הנני בסוף הטיפול) או בגלל משהו אחר?? האם ויאגרה יכולה לעזור במקרים אלו?? האם תופעות אלו יעברו עם המשך הטיפול?? האם זה הפיך?? אנא עזור לי...

21/03/2005 | 15:27 | מאת: ד"ר רן לין

גם הרסיטל וגם הפרופסיה גורמים לתופעה הנסיגה ממנה קיימת - ותלוייה בכמות השנלקחת לפני כן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים