שאלה בקשר לזיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/03/2005 | 22:50 | מאת: אמיר

אני בן 23 וסובל מחוסר זיקפה מזה 4 שנים אני מותובל אצל אורולוג ונתן לי ויגרה זה לא ממש עזר אבל מגיע לפעמים לזיקפה חלשה ל100% השאלה הי יש מתחת לאבר המין והביצים עצב או שריר ואם אני שם את היד שלי שם אז אני מרגיש אותו חלש ולפעמים אני מרגיש אותו חזק אם אתה יכול להגיד לי מה בדיוק ההספר לתופעה זות ומתי אני צריך להגיע לזיקפה מליאה אם הו חזק או חלש תודה על העזרה

21/03/2005 | 15:38 | מאת: ד"ר רן לין

זה לא זה ולא זה - זה פשוט כלי דם וחללים שמתמלאים דם בעת זקפה - וכל זה קורה כאשר אתה מגורה מינית. כאשר ישנה בעייה של הגירוי - הרבה פחות דם נכנס והזקפה היא יותר חלשה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים