שאלה לבנות הפורום- וגם למומחים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/03/2005 | 01:09 | מאת: גומרת? לא גומרת?

השאלה אולי תשמע תמוהה לרבות מכן... והיא לא מגיעה מבחורה "תמימה", אז אנא כבדו את התשובה ברצינות ואשמח לתשובה מפורטת למי שיכולה. שאלתי היא כיצד אתן יודעות שאתן גומרות? אין לי בעיה לשוחח על כך עם בנות מיני וגם עם ידידים קרובים, אך עדיין לא קיבלתי מספיק תשובות ממצות עד כה... הרקע לשאלתי... הוא כזה: אני פעילה מינית למעלה מעשור, עם פרטנרים שונים לאורך השנים. רובם היו חבריי, או לפחות קרובים רגשית, ואחד מהם היה גם בעלי. מעולם לא אהבתי סטוצים / סקס רק לשם הסקס אלא רק כתבלון של אהבה או לפחות איזה סוג של התאהבות או קרבה רגשית... אני לא מתהוללת יותר מדיי. בתקופות ללא בן זוג, אני מכירה עצמי עם חשק מיני מאוד ירוד, לפעמים חודשים מבלי לאונן. (יתכן בגלל בעיות בבלוטת התריס שהיו לי, ואח"כ קנדידה וגינלית שלא עזבה אותי שנים, ויתכן שגם וגינסימוס שמעולם לא אובחן ע"י רופא. למזלי כל אלו כבר מאחוריי ואשמח גם להמליץ מה עזר!) בתקופות שיש בן זוג- תמיד הוא רוצה יותר... תמיד חשבתי שאני לא גומרת.. !!! במרבית השנים היה לי יובש בנרתיק שהקשה על חדירה ראשונית זורמת, וגם הכניסה הוגבלה עד גודל מסויים...שלא יהיה גדול מדיי, אבל מרגע החדירה הכל התנהל כבר קשורה, גם למדתי עם השנים להשתמש בחומרי סיכה מסויימים שעזרו, ובהמשך טפו טפו, מרגע שהקנדידה עברה יש גם רטיבות טבעית. בהרגשתי, ואני כמובן מכלילה היו אמנם הרבה פעמים של רגעים של אקסטזה, ודפיקות לב ולרוב היתה הנאה מהמין עצמו (תמיד היו לי פרטנרים שאהבתי / הרגשתי אליהם), ובעלי נסיון מיני מכובד... (אני קוראת לזה... שהם ידעו את עבודתם.. :-) ,רובם אכפתים, מהסוג שאוהב להשקיע גם במשחק המקדים, גם בליטוף שאחרי.. מבלי עקבות מיוחדות בהקשר למין). מהבחינה הפיזית היו רגעי התכווצות והרצון להתרחק קצת ממגע אח"כ, ז"א שכאילו כל התפאורה לגמירה קיימת (והיא אמיתית, מעולם לא ניסיתי לזייף אורגזמות) אך נראה שחסר היה תמיד את רגע הפורקן המהולל.... ותמיד הודעתי לבני זוגי מראש שאיני גומרת. (לא מחדירה, לא מאורלי, לא בתנוחות שונות... בקיצור- לא, והם כמובן תמיד מאותגרים...). אני מבינה שיש רמות שונות כשבנות גומרות, והיו לי מצבים בהם הנשימות עולות, ולכאורע נדמה שהכל מתנהל קשורה....אז.... האם אני מצפה ליותר מדיי מרגע הגמירה? האם זה כל מה שזה? כיצד יתכן שכל העולם ואישתו מתלהבים בצורה חסרת תקנה ממשהו שאני מתארת במקרה הטוב כמקסימום.. כיף. נחמד. אחלה. בסדר כזה... ??? ולפעמים רואה בזה כמעט "מטלה" רק כדי להשאיר את האש ביחסים? האם יתכן שאני גומרת כל השנים וכלל לא מודעת לכך? זה מעסיק אותי בשתי רמות, האחת פשוט לדעת. והשניה היא שהצורך הדליל שלי במין, מתנגש רבות מול פרטנרים שרוצים יותר וזה מקור לבעיות בינו, בלי קשר אגב עד כמה הם מושכים בעיני... ואפילו אם יש אהבה גדולה, ואגב אני מאוד אוהבת מגע, וקרבה פיזית חשובה לי אבל לוא דווקא סקס.. גם עם עצמי בדר"כ אם אני כבר מאוננת אני מתעייפת באמצע ומפסיקה ובוודאי שאיני גומרת. אז למומחים: האם יש לי בעיה בתפקוד המיני? או שזה טבעי גם במינון קטן שכזה...? כיון שלי עצמי המינון עצמו לא מפריע, רק מפריע התסכול שזה יוצר אצל בני זוגי... בוא נאמר שאם הייתי מוצאת לי פרטנר שאינו מתלהב מסקס כמה פעמים בשבוע כמו רוב הבחורים נראה שלא היתה לנו בעיה. איפה אגב מוצאים אחד כזה... :-) ? שאלת הגמירה התעוררה לאחרונה שדיברתי עם ידיד בפתיחות על כך, וגם היו לי יחסים אינטימיים איתו זמן מה אח"כ, והוא הראשון ששאל... אם אני בטוחה שאיני גומרת??? כי היה נראה לו שכן... זה השאיר אותי בסופו של דבר מבולבלת לחלוטין והחלתי במחקר המעניין הזה... גומרת / לא גומרת? איך יודעים? אשמח לשמוע שיתופים מהבנות ואת דעת המומחים.. בברכה, גומרת/ לא גומרת...

11/03/2005 | 13:36 | מאת: נועה

אני חושבת שהתופעה שאת מתארת לגבי התחושות שלך שאת גומרת מוכרות לי. אני דווקא כן יכולה לומר שאני גומרת ובזה אף פעם לא הטלתי ספק.... אבל-- יש "גמירות" חזקות יותר ויש "גמירות" חלשות יותר. ומה שלי נראה זה שכשכל פעם שאת גומרת את לא חווה את זה בעוצמות חזקות בהכרח. על עצמי אני יודעת שכשאני לא ממש מרוכזת בסקס, או לא נהנית מאוד או כשזאת פעם שניה כבר... זה מה שאני מרגישה. כאילו גמרתי אבל אפשר להמשיך עוד קצת ... אני מקווה שאת מבינה מה שניסיתי להעביר לך. אני מציעה לך לנסות בפעם הבאה שתקיימי יחסים להתרכז חזק באקט עצמו ויכול להיות מאוד שאז כן תרגישי את עוצמת האורגזמה באופן שונה.

05/04/2005 | 12:13 | מאת: אחות לצרה -לשעבר

יקירתי, שנים הייתי בדיוק במצבך, עד שהחלטתי להכיר באמת את גופי -אל תתבישי, קני לך ויברטור על סוללות-כן כן אלו שנראים כמו איבר מין+חלק נוסף לדגדגן-אפשר להזמין דרך אתרי אינטרנט, ופשוט פנקי את עצמך. השתדלי שזו לא תהיה מטלה אלא באמת להנות מההתנסות. אפשר גם לפנק עצמך עם זרמי מים חזקים באמבטיה. אורגזמה משמעותית היא כיש באמת תחושת פורקן והיא מלווה בהתכווצויות לא רצוניות של הנרתיק. התכווצויות אלו הן משמעותיות ואין כמעט מצב שלא חשים בהן, גם אם האורגזמה חלשה יש פחות התכווצויות והו חלשות אך תמיד הן מורגשות (לפחות אצלי...). אחרי שתלמדי מהי אוגזמה וגם קצת תירגעי -כי זה באמת לא הכל בחיי המין -למדי גם את בן זוגך לפנק אותך עם הצעצוע הנחמד, זה יקל עליו את ה"עבודה" -מצידך דאגי שבן הזוג לא ירגיש מאויים או בתחרות עם איבר הפלסטיק, ואני מבטיחה לך -כשמישהו אחר יחזיק עבורך את הויברטור וינענע בו האורגזמות יהיו אפילו חזקות ומדהימות הרבה יותר - בשלב הזה לא תרצי עוד להשתמש בויברטור לבד אלא רק עם בן הזוג -כך שלא תדאגי מהתמכרות לאוננות. ב ה צ ל ח ה.

11/05/2005 | 03:12 | מאת: גומרת לא גומרת

הי נועה. תודה לך על תגובתך. ראשית מהמספר המועט של מי שהגיב מגיע לך תודה מיוחדת.. את כנראה צודקת גם בעניין העוצמות השונות, ואולי גם בעניין הריכוז אם כי איני בטוחה שזה העניין. בכל זאת ה"מחקר" שלי ממשיך ואשמח לשמוע מנסיון בנות נוספות. אגב, שמת לב כמה מעט בנות שיתפו מנסיונן?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים