שפיכה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/03/2005 | 20:44 | מאת: דרור

השאלה שלי קצת מביכה. אני בן 34 בריא ורווק. בזמן שפיכה, הנוזל יוצא בצורת זליגה מהאיבר ולא בעוצמה ובהשפרצה (זכור לי מקרים מהעבר שהבהם היתה השפרצה). קראתי בפורום זה או בפורומים אחרים על מקרים דומים והתשובה היתה שזה לא קשור לפוריות, אבל השאלה שלי מתייחסת יותר לצד הפסיכולוגי (הרי ההרגשה והתחושה היא חלק מהעניין והתופעה מורידה מעוצמת התחושה ומהבטחון). ועד דבר לפעמים אני מרגיש שאני גומר לפני שיש שפיכה ורק אז יוצא הזרע שזה מוזר. רוב הרופאים מתעלמים משאלה כזאת אבל זה באמת מטריד אותי . לתשובך אודה .

10/03/2005 | 12:21 | מאת: ד"ר רן לין

אז אני מחזק את אלה שאומרים לך שאין לזה משמעות למעט הקטע של הקנאה שלך באלו שהפשיכה שלהם הולכת למרחקים לגבי התחושה של הגמירה - הרי היא תמיד שנייה או שתייםן לפני שהזרע מתחיל ממש לצאת

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים