גומר קצת מהר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/03/2005 | 23:42 | מאת: נתן

חברתי ואני מקיימים יחסי מין מזה כמה חודשים. מאז שהפסקנו להשתמש בקונדום, שמנו לב כי אני גומר מהר יותר ןלעתים - הרבה לפני בת הזוג שלי. ברצוני לבדוק אם ישנם "פטנטים" להארכת אקט המיני

08/03/2005 | 13:19 | מאת: אלון

אני בן 55 ואהב סקס וביכולתי לקיים כל יום אם בת הזוז מוכנה ..אך לא תמיד לכן אני משלים את החסר אצל נערות ליווי או סקס מזדמן.השאלה שלי היא כאשר אני חושב על סקס כלומר מתחרמן בפרט כאשר אני מנהל צ'טים יוצא מהפין שלי נוזל שקוף..אני יודע שזה הנוזל לפני השפיכה..אבל הזרימה של הנוזל לא מפסיקה ככל שאני מתחרמן יותר..הנוזל ממשיך לזרום בתחתונים...למרות שהפין לא נמצא בזיקפה חזקה או קשה.... האם זה דבר נורמלי??..אנא תשובתכם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים