נגמר הסקס?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/03/2005 | 12:26 | מאת: אלינה

אני ובעלי בשנות ה-40 המוקדמות מאז ומתמיד נהנהו ממגע מיני ושנינו הגענו לאורגזמנו וסיפוק בכול פעם למרות שהסקס לא תדיר, לאחרונה קראו מס' מקרים שבעלי לא הצליח להגיע לזיקפה או שפתאום באמצע האקט הזיקפה כבר לא זיקפ. תמיד שמעתי סיפורים של אחרים אבל כשזה אצלך בבית ....אני לוקחת בחשבון שהוא עייף ותשוש מעבודה מלחצי החיים אבל בכול זאת אנחנו עוד צעירים, האם בזה אפשר לומר שעידן הסקס בסימן ירידה ??????

03/03/2005 | 16:15 | מאת: איש הבוקר

אלינה יקרה, תנסו בבוקר, הזקפה באה יותר בקלות, יותר עוצמתית ולזמן רב יותר !!! תנסי ותספרי לי על המסקנות .

07/03/2005 | 18:59 | מאת: אלינה

אכן ידוע לי שהזקפה בא ביתר קלות בבוקר, אבל בעלי קם לעבודה כמה שעות טובות לפני שכול הבית מתעורר ואני עדיין בחלום העמוק שלי, אולי בשבת זה הפתרון ואכן אתה צודק אבל יום בשבוע ולחכות לשבת?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים