המשך בעיה רציני!!שאלה לשובה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/03/2005 | 00:37 | מאת: XX

שלום, תודה על תשובתך, כמה דברים לי אליך ומצטרעת על אורך המכתב בתקווה לענות לי על הכל. 1. סליחה טעיתי בעלי קיבל 10 מ"ג ולא 5 כמו שכתבתי לך. אומנם ניסינו רק כדור אחד וזה עבד יפה מאוד, אתה שואל למה לויטרה ולא ויאגרה, אין לי מושג. (בעלי קיבל את הכדורים מהרופא- אגב נראה לי שהרופא עשה פה "טיפ" על חשבוננו, הוא נתן לבעלי 5 כדורים ב- 200 ש"ח במזומן ללא קבלה, ועל הקופסא היה רשום דוגמא לא למכירה!!) האם נהוג "לחלק" דוגמאות ולהכניס לכיס כסף "שחור"???? אני עוד מבררת את הענין.האם זו התנהגות נאותה של רופא בישראל??? אוי ואבוי לנו.... 2. לא הבנתי את הענין, לויטרה לא טובה או מה??? ומה זאת אומרת פוטנטית? 3. בפעם הראשונה שבעלי הלך לרופא הוא קיבל טסופלמד פורטה למשך 30 יום וזה לא עזר, אחר כך הוא "דחף" לו את הלויטרה. מה קורה פה?? 4. מה כן יכול לעזור בכל זאת והאם הוא צריך לעשות בדיקות יותר רציניות??? ולמה הליכה לא יכולה לעזור אם הבעיה היא אולי זרימת דם? נראה לי שהרופא הזה סתם חרטא שעושה כסף על אנשים תמימים. נו הרופאים של היום לצערנו הרב!!!!!!!! אנא ממך התיחסותך הרצינית למכתבי זה ותשובות בבקשה יותר מדויקות האם הבעיה פתירה ללא כדורים קונבציונלים. ב ב ק ש ה !!! תודה ויום נפלא

10/03/2005 | 12:59 | מאת: ד"ר רן לין

לא רוצה לענות בכלל על השאלה לפני שאני יודע שאכן היגשת תלונה על הרופא הנ"ל וביקשת חקירה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים