טסטסטרון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/02/2005 | 20:09 | מאת: מיכאל

בבדיקת הורמונים התקבלו התוצאות הבאות PROLACTIN 171 , TESTOTERONE TOTAL 16.7 34.2,TESTOTERONE FREE עפ"י התוצאות ה FREE נמצא בטווח הנמוך ,הוא מעל המידה הנמוכה ב2 יחידות מידה, כלומר הנורמה הנמוכה הינה 32.1 אודה ואקבלל בברכה ובהוקרה תגובה רפואית לשאלות הבאות 1. האם יש מקום לפנות לטיפול, יש ירידה בחשק המיני( אני בן 52) 2. האם רמת הטסטטרון הנמוכה לכולה לבוא לידי ביטוי בעייפות , ובחוסר מיקוד בדומה לעירפול. 3. אילו טיפולים קיימים להגברת הטסטטרון והאם יש בזה תופעות לוואי , תודה מראש

02/03/2005 | 15:51 | מאת: DAVID

שלום עשיתי בדיקת דם TESTOSTERON 18.10 NMOL/L PROLACTIN 75.00 MIU/ML האם התשובה תובה או חלשה לפעמים הזיקפה חלשה האם התרופה טסופלמד עם יהימבין תובה ויכולה לעזור האם טיפול אחר תודה אם תעזרו לי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים