בעיות בהחזקת זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/02/2005 | 01:03 | מאת: דני

שלום, יש לי בעיות בהחזקת הזיקפה. אני מצליח להחזיק זיקפה מלאה רק דקה ואחרי זה יש התרופפות למרות שלאחר דקה נוספת אני מסוגל להגיע שוב לזקפה אך להחזיק אותה ללא יותר מדקה. כאשר אני משתמש ביד כדי להחזיק את הזקפה אז אני מסוגל לשמור על הזקפה לזמן ארוך יותר מ-5 דקות. כיצד אוכל להחזיק את הזקפה לזמן ארוך מספיק ללא שימוש ביד. אודה לך מאוד על הסבר לבעייה מכיוון שזה מפריע לי מאוד בקיום יחסי מין מלאים עם בחורות.

23/02/2005 | 18:21 | מאת: גיל

בעיות החזקת זיקפה על פי הרפואה הסינית קשורות בעוצמת אנרגית הכליות.כשהן אנרגתית חלשות תהיה בעיה להחזיק.לחולשה זו ישנם גם אספקטים פסיכולוגים הקשורים לפחדים ודאגות אשר לבדם יכולים ליצור בעיות זיקפה.יש לחזק אנרגיה זו באמצעות תזונה ודיקור סיני

24/02/2005 | 23:05 | מאת: דני

האם אתה יכול להפנות אותי למידע כתוב על תזונה מתאימה ודיקור סיני שיכול לשפר את החזקת הזיקפה ?

23/02/2005 | 23:36 | מאת: יעקב

נסה מערכת שינה משולבת מגנטים . זה מחולל נפלאות בגוף. לפרטים נוספים אנא צור עימי קשר 2072720-054

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים