גלולות מורידות חשק מיני???

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/02/2005 | 23:11 | מאת: ע

שלום! ... הבעיה שלי היא - אני וחבר שלי יותר משנה מקיימים יחסי מין ושמתי לב שחשק מיני שלי ירד לגמרה עם הזמן למרות שאני אוהבת אותו!!! אני כבר שנה נוטלת גלולות מרסילון זה יכול להשפיע? אני בת 19. הבנתי שלא כדאי לעשות הפסקות בנטילת גלולות אז איך לבדוק? בגלל מה זה? אולי פסיכולוגי בגלל שאני אף פעם לא הגעתי לאורגזמה? אני זקוקה לעזרתך...תודה.

27/02/2005 | 18:03 | מאת: ניסו

להערכתי את זקוקה לרענון, אדם שיוכל להעלותך לשיאים-רוחניים ופיזיים,אדם /מטפל שיחזק בך את הרצון למין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים