ויאגרה או סיאליס ושאלות מדאיגות וטכניות נוספות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/02/2005 | 20:23 | מאת: מישהו מודאג למדי

שלום רב ד"ר לין, ברצוני להבין מספר דברים: 1. מה עדיף ויאגרה או סיאליס? 2. מה יחס ההמרה בין ויאגרה לסיאליס מבחינת גודל הכדור, איזה גודל של סיאליס מקביל לאיזה גודל בויאגרה ולהפך? 3. מה זמני ההשפעה של ויאגרה ומה זמני ההשפעה של סיאליס וכן כמה זמן לפני האקט יש לקחת כל אחד מהם? 4. הבעיה אצלי נוצרה מסוכרת לא מאוד גבוה אך כזו שלא טופלה עד שנבהלתי כתוצאה מגילוי מצב של זקפה לא מספקת בתקופה האחרונה, האם שימוש בתרופות להורדת הסוכר יפתור גם את בעיות הזקפה עם הזמן או שזה בלתי הפיך גם אם אדאג לאיזון הסוכר ואזדקק לעזרה תרופתית לחיזוק הזקפה מעכשיו ועד אינסוף? תודה רבה על עזרתך !

07/02/2005 | 21:21 | מאת: מישהו מודאג למדי

שלום שוב ד"ר לין, התחלתי לקרוא חלק מהתשובות שלך באתר והחכמתי. בכל זאת אשמח אם תעשה לי סדר בראש ותוסיף להשוואה בהתאם לשאלות בהודעתי המקורית גם את הלויטרה שעליה שמעתי לראשונה כאן אצלך. אני בן 40 בערך ועוסק בפעילות גופנית מסויימת עד אינטנסיבית תלוי בתקופה. יש לי בעיית סוכר, 150 בבוקר, 250 אחרי ארוחה רגילה ולא מבוקרת והתחלתי להשתמש בכדורים כמו גליבטיק או גלוקומין ואחרות. יש לי עודף משקל גובה 180 משקל 98 לחץ דם תקין עד כמה שידוע לי ודופק 60 במנוחה. שוב תודה מראש על עזרתך המבורכת

08/02/2005 | 17:14 | מאת: henrick

השאלה מנוסחת היטב בדיוק רב גם לי בתודה הנריק

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים