הפרעות בתפקוד מיני לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/01/2005 | 01:12 | מאת: ליאת

האם ייתכן מצב של הפרעה כל שהיא בתפקוד המיני אצל אדם שעבר פגיעת ראש שגרמה לו לחולשה בחצי גוף (הפגיעה התרחשה לפני כ-9 שנים). לא נראית כל פגיעה קוגניטיבית והבחור מתפקד ביתר התחומים באופן עצמאי למעט סימנים חיצוניים מעטים. אני עומדת בפני החלטה האם להתחתן עם מישהו כזה ואני מודאגת מהמצב. תודה על התשובה המהירה ליאת

24/01/2005 | 14:58 | מאת: רוני רוזמן

תאונה בהחלט עלולה לגרום לפגיעה בתפקוד המיני. ההשפעה יכולה להיות כתוצאה מפגיעה פיסית או פסיכולוגית. במחלקות השיקום יש מומחים לטיפול מיני שיכולים לאבחן את הקשר בין הפגיעה לתפקוד הלקוי. במרפאת "רעות" של קופ"ח "כללית" בת"א ניתן להתייעץ עם דר' רפי חרותי שהוא רופא שיקומי בעל השכלה רחבה בטיפול מיני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים