משחק מקדים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/01/2005 | 14:43 | מאת: שירה

אני וחברי מקימים יחסים עם משחק מקדים של כחצי שעה לפני החדירה וכשהוא נכנס לא תמיד אני מרגישה רטובה ועם סף גירוי גבוה, מה שגורם לחדירה להיות לפעמים כואבת וכשחברי גומר לא תמיד יש לי חשק להמשיך ולגמור, מכיוון שכבר יצאתי מריכוז כמה זמן מינימום צריך להיות המשחק המקדים?

21/01/2005 | 20:44 | מאת: שלמה

שלום שירה, משחק מקדים של חצי שעה לפני החדירה הוא די והותר וכל הכבוד לחבר שלך שמצליח להחזיק מעמד חצי שעה.השאלה מה קורה במשחק המקדים, האם את מתגרה בו האם החבר שלך מכיר את הנקודות "הרגישות" בגופך שנגיעה בהן מדליקה ומחממת אותך? האם אתם מספיק משוחררים וחופשיים לגעת בכל מקום ובכל אזור אינטימי? אם התשובה לכל השאלות חיובית ובכל זאת את נשארת יבשה, כדאי שתפני לרופאת נשים לברר אם אין לך בעיה רפואית. יש משחות מיוחדות למריחה בתוך הנרתיק היוצרות את הרטיבות הרצויה. יתכן גם שאצלך התגובה לגירוי היא איטית במיוחד ואת זקוקה למשחק מקדים ארוך יותר , את זה ניתן לברר אצל סקסולוג. שיהיה בהצלחה ותהנו מסקס טוב !

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים