ירידה בחשק המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/01/2005 | 15:32 | מאת: יפעת

אני בגיל 38 ובזמן האחרון אני מרגישה ירידה בחשק המיני גם בזמן קיום יחסיי מין אין תחושה של גירוי בכלל והכל הופך להיות מכני האם יש מוצר על בסיס טבעי היכול לשפר ולהעלות את הגירוי המיני אנא כיתבו לי.......

20/01/2005 | 19:17 | מאת: רוני רוזמן

יש מידה רבה של הטעייה במונח "חומר טיבעי". חומרים רבים מהטבע עלולים לגרום לנזק פיסי. יש מוצרים רבים בחנויות הטבע ובאינטרנט שמבטיחים הגברת החשק. אין מחקרים אמיתיים שמוכיחים את קיום ההבטחות. אם את מרגישה ירידה בחשק המיני, כדאי לפנות למטפל מיני מקצועי כדי לאבחן את הסיבה לקושי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים