הפרעה בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/01/2005 | 21:46 | מאת: יעקב

לצערי אין לי פרטנרית לקיום יחסי מין אישה חולה במחלה ממארת ואין אפשרות ואין רצון מצידה לקיום יחסים. כמובן אני מתוסכל מאד ואין אני יודע מה לעשות, ממש צועק "הצילו" מבקש לקבל עצה חכמה איך להתגבר על הבעיה החמורה מאין כמותה שלי.

01/02/2005 | 14:19 | מאת: ד"ר רן לין

לא נשמע לי שיש לך בעייה בעניין ונראה לי שאתה יכול לפתור את השאלה שלך - אבל זה לא הפורום הנכון לכך....

18/03/2023 | 16:48 | מאת: אלברט

אני עדיין לא יודע ,אני חדש מאוד בתכום הזה ,אנ הולך הרבה להשטין וה asp שלי גבואה כמעת ,אני חושב שזה ,רק מיספר הגובה של הדלקת ,סליחה על ההפרעה אני פשות לא שקט

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים