נטילת ויאגרה למטופל ביתר ל.ד.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/01/2005 | 12:36 | מאת: אלימלך

אני מטופל בשתי תרופות להורדת לחץ דם : איקפרס 240(verapres) וטריטייס 5 מ"ג חוץ מזה אני בריא עם לחץ דם מאוזן עוסק בפעילות ספורטיבית מתונה. שאלתי היא האם מותר לי לקחת כדורי ויאגרה (viagra) ובאילו ערכים (50 , 100 )? אודה לכם על תשובה מהירה

22/01/2005 | 20:41 | מאת: דר.אביחי ב.

בישראל פותחה שיטה חדישה ומוכחת לטיפול ביתר לחץ דם.הטיפול אינו תרופתי וללא תופעות לואי.יעילות השיטה הוכחה ב-7 מחקרים קליניים של הרופאים המובילים בתחום בישראל ובארצות-הברית.למעונינים במידע נוסף אודות השיטה והמחקרים-050-5204546

24/01/2005 | 12:31 | מאת: אלימלך

תודה דוקטור על תשובתך בקשר לטיפול ביתר לחץ דם אבל לא קיבלתי תשובה האם מותר לי לקחת כדורי ויאגרה או סיאליס במצבי המתואר בברכה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים