תחושה לא נעימה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/01/2005 | 05:56 | מאת: מ.

אני בן 35 ועישנתי שנים רבות בסביבות 15 סיגריות ביום, לפני 4 ימים הפסקתי לעשן ואני משתמש במשאף ניקורט. הבעיה המציקה היא - מס' ימים לפני הפסקת העישון הצלחתי לקיים יחסים מלאים ומעולם לא ניתקלתי בבעיה של חוסר זיקפה או אי יכולת לגמור. באותם ימי הגמילה ניסיתי מס' פעמים להגיע לשפיכה וללא הצלחה. יש זיקפה בהתחלה מאוד חלשה ואני לא מצליח לגמור. האם התופעה קשורה לגמילה מעישון ואיך אני יכול לפתור את הבעיה? האם ספירת הזרע (איכותו, כמותו) משתנה בעת תקופת העישון ואחרי הגמילה? תודה רבה,

19/01/2005 | 10:05 | מאת: צבי

19/01/2005 | 10:10 | מאת: צבי

אני לא מומחה לנושא אך נראה לי שאין קשר ישיר בין הדברים. יתכן וזו תופעה חולפת שקורת מדי פעם כמעט לכל אחד. למרות שיש לפעמים פרסומים המצביעים על קשר בין עישון ליכולת המינית , לא נראה לי שזה חד משמעי. אם התופעה חוזרת על עצמה לאורך זמן כדאי שתנסה ויאגרה או פנה לייעוץ מיני. יכולות להיות לתופעה גם סיבות נפשיות כמו מתח, התרגשות או חוסר משיכה לבת הזוג.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים