בעיית זיקפה בגיל מוקדם.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/01/2005 | 12:49 | מאת: עוד אחד

אני בן 22 ויש לי בעיה של אין אונות . עד לפני שנה היה לי חברה רצינית ולא היה לי בעיה של אין אונות ולא משהו שדומה לזה. מאז אני מקיים יחסי מין לא סדירים עם בחורות מתחלפות. כמו כן אני סובל מבעיה של חוסר ריכוז, בעית זיכרון, חוסר חשק מיני אחרי פעם אחת של חדירה, אי זיקפה מלאה, דיכאון, בעיות גב, אני מקווה שהסיפטומים האלה יעזרו לכם להגיד לי מאיפה כל זה נובע. תודה מראש.

17/01/2005 | 23:01 | מאת: רוני רוזמן

לעיתים פרידה מבת זוג גורמת לטראומה שמשפיעה על תחומים שונים בחיים. אם אתה מרגיש שזה המצב, יש מקום לפנות לייעוץ פסיכולוגי כדי לעבד את האובדן ולהשתחרר ריגשית מהקשר הקודם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים