שאלות בנושא גמירה מהירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/01/2005 | 15:54 | מאת: זה שגומר מהר 26

שלום. אני בן 26 ומקיים יחסי מין מזה 3 שנים עם חברה קבועה. זמן הגמירה שלי מרגע החדירה הוא קצר מאוד ועומד על 3 דק' בערך. בתקופה האחרונה אני גומר מהר יותר. בערך תוך חצי דקה עד דקה מרגע החדירה המלאה כאשר לוקח בערך 3 - 2 דק' עד שאני חודר בצורה מלאה לתוכה - עד שהיא רטובה. גם כשאני מאונן אני יכול לגמור בשניות. לעומת זאת כשחברה שלי עושה לי ביד זה לוקח 5 דק' בערך. רציתי לדעת: 1) אומנם אורך זמן החדירה תלוי בעד כמה האשה רטובה אולם בכל זאת, תוך כמה זמן יהיה זה מתאים (ממוצע) לחדור באופן מלא לתוך האשה? 2) מהו זמן הגמירה הממוצע לגבר בזמן קיום יחסי מין ללא קונדום? 3) מה לדעתך הסיבה לכך שלאחרונה אני גומר מהר יותר? 4) באלו דרכים טבעיות ולא טבעיות ניתן להשהות את זמן הגמירה, ומהי הדרך הרצויה ביותר? 5) ידוע לי מקריאה במקומות שונים כי רוב הנשים לא גומרות מחדירה, האם משך זמן החדירה תלוי בכך שהן לא גומרות? ואם כן, מהו זמן הגמירה הממוצע לנשים? * אני יודע שהיו לי הרבה שאלות וזאת מתוך רצון למנוע תגובה למענה שלך.

16/01/2005 | 11:07 | מאת: ד"ר רן לין

3-5 דקות אינה בהגדרה גמירה מהירה אתה יכול להאריך את משך הגמירה בעזרת שינוי תנוחות ודרכי התנהגות שונה ואז - באמת האישה לא תמיד גומרת מהחדירה בלבד אלא מתגרה מאוד באזור החיצוני - וזה אתה יכול לבצע ללא חדירה כלל ולהביא אותה לידי ריגוש קיצוני ורק אז לחדור

17/01/2005 | 17:02 | מאת: משה

אני בן 18 ולאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין עם חברתי אך אני גומר מאוד מהר בערך כחצי דקה מהחדירה אבקש שתציע לי טיפול ופתרונות

18/01/2005 | 16:23 | מאת: ד"ר אילן בירן

השליטה בשפיכה היא התנהגות נלמדת ולכן הטיפול הנכון בשפיכה מוקדמת הוא התנהגותי ובו סדרת תרגילים מדורגים ומבוקרים שבאמצעותם תרכוש שליטה בשפיכה. יתכן שביחסים הנוכחיים אתה יותר לחוץ או חרד או 'משתדל' וזה משבש את השליטה שהיתה לך קודם בשפיכה. דע שרק מיעוט הנשים גומרות מחדירה בלבד! חוששני שתה מפיל על מהירות השפיכה שלך את חוסר יכולתה של בת זוגך לגמור בחדירה ואולי זהו הגורם המלחיץ והמשבש. הטיפול העדיף בשפיכה מוקדמת הוא יחד עם בת הזוג, איתה תעשה את מרבית התרגילים, וממלא תלמדו גם איך לגרות את הדגדגן במהלך החדירה ובא לציון גואל...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים