איבר מין גדול מידי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/01/2005 | 16:00 | מאת: דוד

אני מתחיל להתייאש כבר מיחסי מין עם נשים... יש לי איבר מין גדול מאד ועם הבחורות שיצאתי לאחרונה לא הצלחתי לחדור גם עם נוזל סיכה, חשבתי אולי אני לא מספיק" עומד " אבל זה לא זה , אני מעוניין לשמוע האם יש אפשרות להקטין איבר מין , האם זה נעשה בעבר , אני בן 28 ובער כבר קיימתי יחסי מין עם נשים אך הנשים שאני רציתי לאחרונה היו מאד צרות מה לעשות? אנא הפנו אותי אם ניתן לרופא מסויים

11/01/2005 | 13:38 | מאת: חיים

תפסיק להסתכל על הזין עם זכוכית מגדלת ואז הוא לא יהיה כל כך גדול

12/01/2005 | 20:26 | מאת: מישהו

13/01/2005 | 09:51 | מאת: מקווה שהמקרה שלי הצחיק אתכם

מקווה שהמקרה שלי הצחיק אתכם, אבל אם אתם פה בטוח שגם לכם יש איזה שהם בעיות , אני לעומתכם , מקווה שיפתרו ומאחל לכם בריאות והצלחה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים