בעיה בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/01/2005 | 02:57 | מאת: דני

שלום אני בן 20, יש לי בעיה מאוד מוזרה, אני מקבל זיקפה בזמן אוננות וכאשר אני נמצא אם בחורה ואנחנו נכנסים למצב של קיום יחסי מין הזיקפה שלי מאוד חלשה ולפעמים אפילו אני לא מקבל זיקפה מה שיותר מוזר זה שיש לי ידידה שרק איתה אני מקבל זיקפה מלאה ותפקוד המיני שלי איתה מצויין. השאלה שלי היא איך זה שאני לא מקבל זיקפה אם בנות אחרות? האם זה משהו פסיכולוגי? או שאני צריך לקחת ויאגרה?? אני לא יודע מה לעשות... אני אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש.

14/01/2005 | 10:12 | מאת: ד"ר רן לין

בטח שזה פסיכולוגי ואתה מבין את זה בעצמך כנראה הראש שלך יותר כחול מאשר לאבר המין שלך שהוא יותר שמרני ורוצה רק את הידידה שלך ואת היד שלך

14/01/2005 | 10:25 | מאת: רוני רוזמן

עם אותה ידידה אתה מרגיש מאוד חופשי ונינוח. לעומת זאת, עם נשים אחרות, אתה חש חרדה מסויימת שגורמת לנפילת הזיקפה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים