בעיה מעצבנת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/01/2005 | 14:03 | מאת: עדי

יש לי בעיה כזאת שבן זוגי לא מצליח לחדור אלי כמעט וגם שהוא מצליח ממש קצת זה נורא כואב ולא מצליח להיכנס עד הסוף בכלל מה עושים ? זאת בעיה שלי או שלו או של שנינו? חשוב לציין גם שעד לפני זה הייתי בתולה ומדובר פה על הפעמים הראשונות...

31/01/2005 | 11:19 | מאת: גיל

גם לי ולבת זוגתי הטרייה יש בדיוק את אותה הבעיה ואנו לא יודעים מה לעשות. אם מצאתם פתרון אנא עזרו לנו.

01/02/2005 | 21:37 | מאת: עדי

היי גיל טוב תראה אני ניסתי שוב ובהתחלה זה כאב אבל אחר כך זה הצליח להיכנס עד הסוף צריך פשוט להיות רגועים ושיהיה לשניכם סבלנות בהתחלה זה כואב אבל אחר כך זה עובר בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים