בעיה של עודף זקפה...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/01/2005 | 20:50 | מאת: שיר

לא נעים, אבל לבן זוגי (ולי) יש בעיה שנראית כהפוכה מכל העולם. לוקח לבן זוגי כשעה בממוצע לגמור. יש לו זיקפה מצוינת שלפעמים נדמה שממשיכה לנצח. בלתי נגמר ... בכדי לגמור זקוק בן זוגי ל'עבודת יד ממומשכת וזה בדר"כ הרבה אחרי שאני בעצם גמרתי... זה נשמע כאילו שאין שום בעיה ,אבל בפועל בחיי היום יום להקדיש למין כשעה וחצי זה נהדר לשנתיים הראשונות אבל אחרי 9 שנים , זה קשה.לפעמים אני משתוקקת לאיזה 'קוויקי' ויאלה לישון... לא יודעת. אני מקווה שאוכל לקבל תשובה לבעיה כזו שאולי ניתן להגדיר אותה כ'שפיכה מאוחרת'. תודה.

06/01/2005 | 10:03 | מאת: ד"ר רן לין

זה קיים אחוזים מעטים של הגברים - שאחוזים אחרים כפי שאת בצדק מדברת - מקנאים בהם. לעיתים זה יותר בעייה כפי שאת מתארת - ואין לה פתרון משמעותי - למעט האפשרות שהוא ימשיך את האוננות והגמירה שלךו אחר כך - ולא קשור לסקס איתך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים