אינאונות עקב סרטן הערמונית שאלה לד"ר רן לין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/01/2005 | 17:14 | מאת: מטופל בברכיאוטרפיה

לקיתי באין אונות עקב טיפול הורמונלי וברכיאוטרפיה בגלל סרטן הערמונית כמו כן אני מקבל טיפול תרופתי נגד יתר לחץ גם. האם טיפול באחד מהתכשירים כמו ויאגרה או אחרים יכולים להיות יעילים בבעיתי בתודה

05/01/2005 | 10:13 | מאת: משה

אני ניסיתי את הזיקפה עם משאבת ווקום.זה עובד טוב בהצלחה

29/06/2006 | 03:51 | מאת: סומע

לאחר אירוע מוחי קל שהשאיר אותי רק צולע מעט ברגל שמאל. לפי הוראת הרופא אני לוקח מדי יום:100 מ"ג טבעפירין, 25 ? מ"ג טריטס, 5 מ"ג חומצה פולית, וטיראסול בגלל תת פעילות בלוטת התריס לאחרונה התחלתי לסבול מחוסר יכולת להרדם גם לאחר שעות ערות רבות והתחלתי לקחת ברוטוזלאום באופן קבוע מדי לילה. באותו זמן התחלתי לסבול גם מאין אונות= הפין לא מתקשה מספיק לחדיר ליפני כחודשיים נהניתי ממין איכותי לעיטים קרובות למרות שאני כבר בן 70 מה גורם לי לערות יתר ולאינאונות??!!

06/01/2005 | 10:09 | מאת: ד"ר רן לין

בטח שכן

29/06/2006 | 04:09 | מאת: סומע

לאחר אירוע מוחי קל שהישאיר אותי רק צולע מעט ברגל שמאל. אני לוקח כל יום: טריטס טבעפירין, טירוסול בגלל תת פעילות בלוטת התריס. וחומצה פולית. מדוע לאחרונה אני סובל מחוסר יכולת להרדם גם אחרי שעות ערות רבות (אני לא דכאוני) וגם מאינאונות המתבטת בפניס רך מדי לחדירה ?? ליפני כחודש נהניתי ממין טוב לעיטים קרובות למרות שאני כבר בן 70

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים