בעיה בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/09/2003 | 17:40 | מאת: דפנית

שלום ד"ר יקר, ראשית הרשה לי לברך אותך על הפורום החדש !!! אני מבקרת אצלך בפורום לא מעט ורואה איך אתה עוזר לאנשים חסרי אונים עם שאלות קשות ומביכות שלפעמים קשה להם אפילו לומר אותם לרופא בארבע עיניים ואצלך כולם מקבלים פתרונות (אפילו אם הם חלקיים ) , אתה עושה עבודת קודש ואני בטוחה שגם פורום חדש זה יהיה מוצלח. אני מאחלת לך הצלחה רבה . ולעניינו : כתבתי לך בתאריך 9/9/03 בנושא שבנדון והיום קיבלתי ממך תשובה כי נמשיך בויכוח העקרוני ,האם הבעיה של בעלי היא פסיכולוגית ,(אני חושבת שכן ואתה חושב אחרת) . לשאלתך עניתי שהוא מתפקד בסדר בזמן אוננות וכן יש לו זיקפת בוקר . בפורום הקודם ביקשתי המלצה על פסיכולוג (אם אפשר כמובן) בוא נמשיך מכאן ואשמח לקבל ממך כל הנחיה / המלצה. המון תודה דפנית

11/09/2003 | 18:38 | מאת: ד"ר רן לין

לא לא חשבתי אחרת אמרתי שלהפך - אתם כרגע במעגל סגור - וזוהי הבעייה הפסיכוגנית שצריך להיחלץ ממנה ברגע שאמרת לי שהוא באוננות מביא עצמו לזקפה תקינה מבחינה אורגנית אני רגוע. ועכשיו פשוט כל מה ששצריך לשלב בשלב ראשון זה את האוננות עם יחסי המין - ולגרום לו להיות ננוח לפחות כמו שהוא בעצמו מסתלבט, ולא צריך לעמוד במבחן - יעמוד או לא יעמוד.

12/09/2003 | 06:34 | מאת: דפנית

שלום, אני לא כל כך יודעת איך להביא את זה אל הפועל מאחר והוא לא משתף איתי פעולה , הוא מתבייש ואומר שהכל אצלו בסדר , ואומר "סקס זה בראש ואני צריך להרגיש רוצה וגם ויאגרה לא תעזור כי אני לא אגמור איתה" בשורה התחתונה אנחנו כמעט לא מקיימים יחסים ורציתי לציין שאני בחורה יפה , חתיכה ומושכת , כך שלא נראה לי שהבעיה היא של חוסר משיכה אליי. לא יודעת מה לעשות...

13/09/2003 | 08:29 | מאת: צ,רלי

האם פ]עילות מוגברת בספינינג יכולה לפגוע בזיקפה? האם מכנסי טייטס יכולים לפגוע בזיקפה?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים