זיקפה וויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/01/2005 | 21:12 | מאת: אייל

אני בן 24. אין לי שום בעיה להגיע לזיקפה באוננות וגם יש לי זיקפת בוקר. העיניין הוא שכשאני עם בחורה אז הזיקפה לא מחזיקה מעמד הרבה זמן וכשאני כבר מגיע לחלק של החדירה הזיקפה יורדת בחצי. מה הבעיה שלי? האם עלי לקחת ויאגרה? ואם כן, הייתי רוצה לדעת מה קורה כאשר לוקחים ויאגרה ושופכים. האם עדיין נשארת זיקפה?

04/01/2005 | 08:45 | מאת: ד"ר רן לין

לגבי השאלה השנייה כן לגבי השאלה הראשונה - נראה שאתה פשוט בלחץ וזה מה שקורה - אין לך שום בעייה אורגנית אתה יכול לנסות בפעמים הראשונות לקחת לא כדור שלם אלא רבע כדור - ולעשות סקס לאחר מכן - חצי שעה שעה.

06/01/2005 | 17:36 | מאת: אלון

אני נוטל תרופה להפחתה במשקל רדוקטיל האם אני יכול להשתמש בויאגרה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים