בעיות בזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/01/2005 | 17:12 | מאת: מושון

אני בן 56 סובל מבעיות בזקפה. (לא מסוגל להגיע לזקפה ע"מ לבצע חדירה). רופא המשפחה שלי המליץ לי לקחת גלולות ויאגרה. התחלתי במינון של 50 מ"ג , ולא עזר בכלל. עברתי (בהמלצת הרופא) למינון של 100 מ"ג- וגם לא השפיע בכלל!! כלומר העסק מסרב להתרומם!! . כמובן שלקחתי את הגלולות לפי ההוראות שקבלתי מהרופא המשפחה. שאלתי הראשונה היא: האם יש סיכוי שגלולות סיאליס כן יעזרו לי להגיע לזקפה? או שאם הויאגרה לא הצליחה בכלל לייצר זיקפה (בעת הגירוי המיני) אז גם הסיאליס לא תעזור? אלא אם כן הגלולה סיאליס עובדת על עקרון אחר מאשר הויאגרה? ושאלה שניה: אילו טיפולים נוספים קיימים לפתרון הבעייה שלי חוץ מהטיפול בויאגרה ובסיאליס?

04/01/2005 | 13:38 | מאת: UNIQUE

אני בן 56 כל חיי פעיל מינית באורח נפלא. ללא טענות. מזה זמן , חודשים ספורים, שחלה נסיגה דרסטית ביכולות. לאחרונה , מורגש רפיון מוחלט . כלומר , אפס זקיפות קומה. המוזר הוא , שיש לי עדיין הזדקפות מרשימה בחלומותי בלילות , אך ב"תרגיל רטוב" ב"אש חיה" אני מפשל בגדול . רפיסות מעליבה. אשמח אם תשיבו לי תשובה. חן-חן

06/01/2005 | 11:56 | מאת: ד"ר רן לין

שווה לבדוק בכל זאת טסטוסטרון אחר כך לפי זה לדעת האם מפסיק תוספת טסטוסטרון - במדבקות למשל או גם שילוב עם ויאגרה ודומיו

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים