בעיה כואבת.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/01/2005 | 10:07 | מאת: ט.

אני סובלת מכאבים בחדירה, לעיתים גם לאורך המשגל, תחושת צריבה כואבת. הבעיה קיימת מאז ומעולם. בדיקות ששבוצעו בעבר להמצאות בעיה נרתיקית - היו שליליות. נמצא כבר לפני שנתיים שיש לי וסטיבוליטיס וטופלתי בביו פידבק, טיפול פסיכולוגי, שום דבר לא עזר בינתיים. אני בת 30, נשואה כבר 5 שנים ואנחנו חושבים להביא לעולם ילד. הבעיה ליוותה אותנו לאורך כל מערכת היחסים וניסינו להתמודד איתה, לעיתים בהצלחה, ע"י שימוש בג'ל, ו/או חומרי אילחוש ולעיתים לא. התנודת הן בין אופטימיות זהירה לבין ייאוש מוחלט. תדירות יחסי המין נמוכה מאוד, עובדה שמקשה עלינו מבחינה זוגית וכיום - הבעיה גדולה כפליים, כשמנסים להכנס להריון. הכאבים גדולים, ובסוף כל קיום יחסים נשאר כאב..... וזה מאוד מתסכל. האם יש טיפול נוסף שעוד לא ניסיתי? האם עזרקאין פוגע בזרע, או יפריע לכניסה להריון - או שניתן להמשיך ולהשתמש בו להפחתת הכאב? אודה מאוד על הייעוץ.

02/01/2005 | 12:00 | מאת: ד"ר רן לין

הבעייה כפי שהיא מצטיירת היא גניקולוגית קלאסית שמשפיעה על מערכת היחסים המיניים אבל עד שלא תיפתר - הבעייה תישאר. ולכן על הטיפול עצמו אין לי מה לומר כי את נמצאת בטיפול גניקולוגי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים