לא מצליחים להגיע למשגל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/01/2005 | 23:48 | מאת: מיואשת

שלום רב !!! הנני בת 27 ומזה כחודש אני יוצאת עם בחור בן 28 גרוש ללא ילדים. הכל זורם טוב מלבד העובדה שטרם הצלחנו להגיע למשגל. הבעיה היא כזו: כשאנו מתמזמזים ואני עם בגדים הוא מגיע לזיקפה מלאה במהירות. כשהגעתי למיטה והייתי ערומה על ידו ונסינו להגיע למשכב הוא לא הגיע לזיקפה. זה קרה כבר פעמיים כשהייתי איתו ערומה. ככשאלתי למה זה קורה לו ואם זה קרה לו בעבר הוא ענה שלא. כששאלתי אותו לגבי המשיכה שלו אליי הוא טען שהוא נמשך אליי. אני רוצה לציין שהבחור גרוש כבר חודשיים וטען בפניי שלא קרה לו מקרה כזה בעבר. הוא סיפר לי עוד שהוא איתי במיטה לפני משגל הוא רוצה להגיע לחדירה אך משהו קורה לו והוא לא יכול להסביר לי מה. מן ירידת מתח כזו כך הוא טוען. הנני עובדת עצות אני רוצה להמשיך בקשר איתו כי יש לי עניין איתו ורגש אך הבעייה הזו מטרידה אותי ואף חשבנו על ייעוץ מיני סקסולוג הייתי שמחה לקבל תשובה למה זה קורה לו ומה יהיה? תודה מראש המיואשת

02/01/2005 | 12:07 | מאת: ד"ר רן לין

האם ניסיתם לקיים משגל בהתחלה עם בגדים בקטע של מהירות? יכול להיות שזה בהתחלה יצליח מאוד?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים