דלקת בנרתיק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/12/2004 | 18:44 | מאת: שרון

שלום רב בעקבות כאבים בזמן יחסי מין, אובחנה אצלי פטרייה. מאחר ושני טיפולים לא פתרו את הבעיה, (קיבלתי נרות, כדורי ספורנוקס ושטיפות), רשמה לי הרופאה מרשם לנרות שבית המרקחת הכין, שמכילות:boric acid ו furazone). מאחר ולא מצורף דף הסבר, חיפשתי באינטרנט. מצאתי רק בגוגל בחו"ל, וכל האתרים בנוגע לפורזון, התייחסו לטיפול ווטרינרי (סוסים, דגים וכו...). באחד האתרים היה רשום שאסור שבני אדם ייגעו בידיים חשופות בחומר, כי הוא מסרטן. האם את/ה יכול לומר לי משהו על החומרים הפעילים הללו? אודה לך שרון

02/01/2005 | 12:17 | מאת: ד"ר רן לין

שאלות שממש אינם מעניינו של הפורום הזה - כולן לרופא הנשים שנתן לך את התרופה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים