על מה זה יכול להצביע???

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/12/2004 | 14:35 | מאת: נירית

ד"ר שלום, הנני כבת 33, מיזה כשנתיים גרושה. מגדלת 2 ילדים ללא תמיכת האב. לאחר גירושי לא היתי מעוניינת לצאת עם גברים, בגלל גירושים לא נעימים שעברתי שהטביעו את חותמם על דעתי בגברים. לפני כשלושה חודשים הכרתי גבר רווק כבן 35, בהתחלה היה לי קשה לצאת איתו, אבל לאט לאט הוא הצליח לכבוש את ליבי ולחזיר לי מעט את הבטחון שאבד לי. אבל, לא הכל ורוד. לבן זוגי ככל הנראה יש איזו שהיא בעיה מינית שאני לא מצליחה כ"כ להבין בדיוק מהי ואם אפשר לטפל בזה. כאשר בן זוגי ואני נמצאים במיטה עד לשלב החדירה הכל בסדר. המשחק המקדים נמשך מעל למצופה מגבר, המגע נעים וכיף אבל בזה זה נגמר. כאשר הוא אמור לבצע את החדירה הוא לא עושה זאת, בטענה שהוא מעדיף לוותר על החלק הזה. כאשר שאלתי אותו האם זה קשור למשיכתו אלי, הוא ענה לי שלא שעם כל אחת זה כך. עלי לציין שהדבר די מפתיע. בפעם הראשונה כאשר הוא ניסה לחדור אלי, ראיתי עד כמה שהוא מתאמץ בכדי לרצות אותי - בסופו של אותו סיפור שנינו יצאנו מתוסכלים הוא לא הצליח לגמור בחדירה (רק כאשר הוא אונן) ואני נשארתי מתוסכלת. כל שיחה איתו בנושא הזה, מביאה אותנו לאותה נקודה - שהוא לא אוהב את האקט המיני של החדירה. היום אני יודעת שהבעיה לא קשורה אלי, כי הוא נמשך אלי ויש לו זקפה והוא נהנה מהמגע בינינו (כך הוא אומר), מצד שני אם לא היתה לו משיכה אלי הוא לא היה נשאר (לעניות דעתי). אני די מבולבלת ולא יודעת מה עלי לעשות. נראה לי שהוא די השלים עם המצב הזה, אבל לי יש בעיה להשלים עם זה. אודה אם תוכל ליעץ לי או לנסות להסביר לי על מה זה יכול להעיד (אפילו עלה לי בראש שאולי הוא דו-מיני). בברכה, נירית

02/01/2005 | 12:20 | מאת: ד"ר רן לין

נירית עכשיו אני קצת מבולבל - כי נראה לי שעניתי על שאלה דומה בדיוק או מקבילה לפני מספר מים - זה היה לך?

02/01/2005 | 12:52 | מאת: נירית

ד"ר שלום, לא פניתי אליך אף פעם. אשמח אם תוכל לענות לי או להפנות אותי לאתרים ששם אולי אמצא את התשובה. תודה נירית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים