זקפות בוקר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/12/2004 | 01:38 | מאת: אנונימי

האם אפשרי שאדם לא יחווה זקפות בלילה או בבוקר אבל בעת גירוי מיני יחווה זקפה נורמלית? ומה יכולה להיות הסיבה להיעדר זקפת בוקר בלבד?

31/12/2004 | 11:28 | מאת: ד"ר רן לין

אתה פשוט לא יודע אם יש לך זקפות לילה או לא - כי אתה ישן - וזה יכול להיות שאתה לא חולם ממש סמוך להתעוררות ולכן אין זו סיבה להיבהל

03/01/2005 | 23:31 | מאת: אלמונית

אשמח באם תוכל להשיבני: חברי עבר ניתוח הסרת ערמונית. גם קודם לניתוח היו לו קשיי זיקפה והוא לא היה מסוגל לגמור כלל. האם נוכל לקיים יחסי מין? האם עצם הסרת הערמונית "ממיתה" את התשוקה המינית? לפי התנהגותו נראה לי שכן. מה ניתן לעשות? אצפה לתשובתך ותודה מראש

05/01/2005 | 10:16 | מאת: משה

אני משתמש במשאבת ווקום וזה עובד טוב בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים