נשוי טרי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/12/2004 | 00:25 | מאת: רון

אני נשוי טרי לאישה שאין לי אליה משיכה מינית למרות שאני מאד אוהב אותה ורוצה להמשיך לבנות איתה חיים משותפים. האם טיפול תרופתי (ויאגרה) יכול לעזור? בגדול אני נמשך לבני מיני, אבל מעולם לא התנסתי וגם לא מעוניין. אני מעוניין לבנות משפחה "נורמלית". כיצד ניתן בכל זאת לשפר את חיי המין?

30/12/2004 | 17:36 | מאת: ד"ר רן לין

האם אשתך תקבל את העובדה שאתה תבצע סקס עם סרטי סקס שרצים בוידיאו? אז אתה יכול להזמין נניח סרטים של גבר ואישה - אבל נניח גברים עם אברי מין גדולים שרואים את הכל - ואתה תסתכל דווקא על הגברים ותוכל להתגרות ולקיים איתה סקס. נראה שתצליח לדעתי - בטוח

30/12/2004 | 18:25 | מאת: רון

מה בדבר תרופות? האם יכולות לעזור? (ויאגרה?)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים