שאלה חשובה למנהל הפורום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/12/2004 | 22:16 | מאת: משה

חבר שלי ראה תוכנית טלויזיה בנושאי בריאות. בתוכנית דובר על כך שהגירוי המיני אצל גברים מאוד מושפע מחוש הריח. נאמר שלעיתים ניתוח פלסטי באף פוגע בבלוטות הריח או בדרכי הנשימה באף, דבר שגורם לעיתים לירידה בתיפקוד המיני ואפילו לאימפוטנציה. האם ידוע לך על תופעה כזו, והאם זה בכלל הגיוני מתוך הכרתך את המנגנונים הפיזיולוגים. תשובתך המנומקת חשובה לי כיוון שאני סובל מירידה בתיפקוד לאחר ניתוח כזה, וכל הבדיקות שעברתי שוללות בעיה בכלי הדם.

06/01/2005 | 11:10 | מאת: ד"ר רן לין

אין לזה ממש קשר או לפחות לא קשרשעליו מדברים בספרי הלימוד כקשר מוכח

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים