ירידה בטסטוסטרון בגיל 40

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/12/2004 | 22:00 | מאת: ענת

שלום רב! בעלי כבן 40 וסובל מזה כשנתיים בירידה בחשק המיני המתבטאת גם בקשיים בהגעה לזיקפה ושמירה עליה. בדיקות שערךנמצא כי רמת הטסטוסטרון שלו נמוכה והוא קיבל טיפול של תרופה הנקראת PROVIRON אך ללא שיפור משמעותי. האם תרופה זו היתה אמורה להעלות את רמות הטסטוסטרון? האם פירושו של דבר שהמצב בלתי הפיך ורק ילך ויחמיר? אני מאוד מודאגת אני רק בשנות בשלושים שלי וחיי המין שלי נגמרים מוקדם מדי. ניסינו פעם ויאגרה אך היא ניתנת לשימוש רק אחת לעשרה ימים וגם מאוד יקרה. האם זהו הפתרון היחידי? הירידה בחשק המיני מאוד משפיעה לרעה על חיי הנישואין שלנו ישנם מתחים רבים עקב חוסר העניין שלו בי כאשה. אודה לתשובתכם

06/01/2005 | 11:53 | מאת: ד"ר רן לין

התרתופה אמנם יקרה אבל ייתכן והוא יכול לקחת חלקי כדור כמו רבע למשל ותהסדר מצויין ואז לקחת כל יום כדור ושזה יהיה לא כל כך יקר. שנית - לא אמרת לי מה ערכי הטסטוסטרון שלו? אולי מדבות אנדורג'ל עדיפות?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים