נפילה במשחק המקדים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/12/2004 | 15:55 | מאת: דפנה

אחת לשבועיים לערך לבין זוגי יש נפילה באמצע המשחק המקדים. הוא מאד מתבאס וכועס עליו. אני מנסה מאד להרגיע ולנסות לעורר אותו, אך נדמה לי שזה בא לו ממתח, מחוסר ריכוז וחרדת ביצוע. אני תוהה אם לפרוסטטה מוגדלת יש קשר להפרעה זו. והאם לקיחת חצי כדור ויאגרה יכולה לשפר את המצב והאם הכדור ממכר? אני חייבת לציין שהחשק המיני שלו מאד גדול ואנו מקיימים יחסי מין בין 3-4 פעמים בשבוע. אשמח לקבל תשובה. דפנה.

06/01/2005 | 12:01 | מאת: ד"ר רן לין

את בעצמך כותבת שזה לא קורה כל הזמן אלא אחת ל... וזה מסביר שאין כל בעייה אורגנית - גם אם מישהו יגיד לך שיש - אלא חרדה ומתח ולחץ ואת זה אפשרי לפתור כמובן בדרכים אחרות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים