שואלת לגבי בן הזוג

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/12/2004 | 13:29 | מאת: שואלת

פירוט עובדות: יש פעמים שאין שום בעיה, והכל נפלא, כמו שרק יכול להיות לעיתים יש בעיה של חוסר זיקפה או חוסר זיקפה מלאה לעיתים יש בעיה הפוכה - אי שפיכה לזמן ארוך, ושפיכה רק בעת חיכוך מאוד אינטנסיבי (שלי הוא קצת בעייתי, אבל למענו...) עובדה נוספת: טראומה מילדות שלו - אונס או כמעט אונס בביה"ס היסודי. האם יש קשר בין הדברים? האם הכל נובע מבעיה פסיכולוגית? יש לציין שהיה קשה יותר בהתחלה להגיע לקיום יחסים "מושלם", אבל עם הזמן זה השתפר והיום המצב הוא כמתואר למעלה. יש מה לעשות? אשמח לתשובה מהירה..

06/01/2005 | 12:09 | מאת: ד"ר רן לין

אין בכלל ספק שיש קשר בין השניים השאלה האם הוא יהיה מוכן להיכנס למסע ארוך של עבודה עם פסיכאטר לגבי העניין כדי לצאת מזה - או שהוא יכול לנסות ולהסתדר עם המצב הקיים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים