בעיה בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/12/2004 | 02:45 | מאת: אנונימוס

היי... אני בן 21..ניסיון מיני יש לי אבל לא מרובה כלומר לא היה לי קשר רציני אף פעם אבל יש לי פה ושם סטוצים שנגמרים במיטה אבל לא הרבה..בפעמיים האחרונות שהיייתי עם בחורות כשהגענו למיטה(הן נראו ממש טוב!!) פתאום הזיקפה נעלמה טוטאלית זה ממש גרם לי למבוכה גדולה התחלתי להזיע והלב שלי דפק כמו סוס בגלל הפאדיחה וממש רציתי לקבור את עצמי באותו רגע(זה קרה לי פעמיים בהפרשי זמן גדולים אחד מהשני) העניין הזה ממש הוריד לי את הביטחון להיכנס עם בחורה למיטה אבל ממש הוריד לי אותו לריצפה עד כדי כך שאני מתנער מבחורות לעיתים מהפחד להגיע איתם למיטה ושזה יקרה לי שוב..אני פשוט כל היום חושב על זה...יש לי ידידה שכבר שנה בערך יש ביננו קשר מיני אנחנו לא שוכבים(היא עדיין בתולה) אבל מספקים בדר"כ אחד את השני ועושים כמעט הכל לאחרונה נכנס בי פתאום פחד שגם איתה זה יקרה לי (בדר"כ עומד לי כשאני איתה) ואכן הפחד שלי התממש אנחנו נכנסים למיטה וכלום נאדה גם איתה זה התחיל..אני ממש מיואש..רציתי לציין שאני בריא מאוד נראה טוב מתאמן בחדר כושר(נוטל אבקות חלבון וקריאטין ) אני מאונן די הרבה - כמעט כל יום ואין שום בעיה באוננות אני מצליח להשיג זיקפה חזקה אבל כשמגיעים לת'כלס-למיטה אין כלום. אני יודע שזה קורה לי בגלל הפחד שלי שמא לא יעמוד לי וזה מתממש בעצם הבנתי שזה חרדת ביצוע לפי מה שהספקתי לקרוא..חשבתי אפילו להפסיק לאונן אולי ככה אני יהיה יותר חרמן וישיג זיקפה..לא יודע חשבתי כבר על הכל...מה אני יכול לעשות כדי לעזור לעצמי(אני כבר מוכן לעשות הכל) כי החיים שלי יפים מאוד והתופעה הזאת פשוט הורסת לי אותם!!!

29/12/2004 | 17:37 | מאת: אנונימי

אני בן 25 אין לי בעיות זקפה גם במיטה, כל עוד זה מין אוראלי או משחק מקדים וליטופים וכו' הזקפה נעלמת ממש רגעים לפני החדירה. ואני לא מבין איך יכולה להיות לי חרדת ביצוע, כאשר אחרי כמה ניסיונות אני כבר בפנים, הזיקפה יכולה להחזיק שעות...והבנות כן נהנות וכן חוזרות לעוד (אין קשר רציני, יזיזות וסטוצים), כך שאני מאמין בזה שאני טוב. בבקשה תענו ותסבירו לי איך לפתור את זה....

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים