על סף יאוש!!!!!!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/12/2004 | 16:22 | מאת: שלמה

לד"ר שלום שלחתי לך לפני כ10 ימים הודעה על הבעיה שלי ולהזכירך אני בן 24 וסובל משפיכה מוקדמת יש לי את הבעיה מי גיל 16 והוא ממש ממש קיצוני אני לא מספיק להתפשט וכבר מהמגע הראשון שלי אם הבחורה (עדיין עם בגדים) אני גומר. ההמלצה שנתת חי הייתה לקבל טיפול תרופתי מיידי - משולב של שתי תרופות כדי שבזמן הקצר ביותר - תוך שבועיים תהיה לי שפיכה נורמלית. אך עדיין לא אמרתה לי איזו תרופות או ממי לקבל מרשם אם מי להתייעץ, אשמח מאוד לקבל תשובה כמה שיותר מהר בשביל שאני יוכל להתחיל את הטיפול. (מאוד מאוד חשוב לי לקבל שם של התרופות ואם צריך מרשם ומה המינון הנכון) בתודה רבה מראש....

30/12/2004 | 10:53 | מאת: ד"ר רן לין

את התרופות עליך לקבל מהאורולוג שלך - הוא כבר יודע את השמות שלהם כמובן הטיפול יימשדך בטח משהו כמו חודש חודשיים. העיקר תרגע

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים