טופלתי פה בעבר ישנם תוצאות אבל צריך עזרה נוספת!!!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/12/2004 | 07:25 | מאת: XXX

שלום רב לפני כשנה ביקרתי בפורום הזה ואף קיבלתי עזרה והדרכה מדר' רן לין (אם אני לא טועה בשם). קצת רקע על הבעיה שהייתה (ועדיין). לאחר פרידה של קשר שנמשך 6 שנים אני לא מצליח לקיים יחסי מין עם בנות בגלל בעיה של חוסר זיקפה. לאחר התיעצות עם המומחים פה בפורום החלטתי לרכוש ויאגרה (דבר לא זול בכלל) וכבר בניסיון הראשון היתה לי זקפה מדהימה לא האמנתי ששוב המנגנון עובד חחח. כל כך שמחתי אי אפשר לתאר את ההרגשה אני ממליץ בחום לכל מי שיש לו בעיה עם הזקפה להשתמש - עובד בדוק!!! עכשיו הבעיה שלי היא שנגמרו לי הכדורים (והבעיה היא לא לקנות אותם למרות שזה יקר) ואתמול באה אליי בחורה היינו במיטה קרוב ל6 שעות והיא מנסה להתקרב ואני מתרחק כל כך פחדתי שלא תיהיה לי זקפה שדבר זה גרם לי לוותר ושוב פעם להכנס למעגל של פחד, ופה הבעיה שאני רוצה להתגבר עליה, ראינו שהויאגרה עוזרת אבל עכשיו אני מבין שהבעיה היא יותר פסיכולוגית מה עליי לעשות על מנת להתגבר על המגבלה הזאת??? תודה קודם כל על היעוץ בעבר ומקווה שגם היום תוכלו לעזור לי, תודה מראש XXX

27/12/2004 | 22:11 | מאת: sexy..it

XXX היקר, ראשית , טוב שהגעת למסקנה שזה פסיכולוגי ולא פיזיולוגי .... באופן אישי אני דוגלת בגישת ה- אם אין אני לי מי לי... (-למרות שאם אינך חושב שאתה מסוגל לבד .. תמיד תוכל להשיג עזרה מקצועית ) עבודה עצמית היא מאוד קשה ... משתלמת אבל קשה . לפעמים אנו נוטים "לסחוב" איתנו דברים שקרו בעבר מה שמקשה עלינו להמשיך לתפקד בעתיד בכל פן ... ( כדוגמתך - פרידה קשה ). איני יודעת בדיוק מה קרה ומה היה ומאוד קשה לפתור דברים שכאלו בצ'יטצ'וט בפורום ולכן אשתדל לתת לך נק' למחשבה .. יכול להיות שיש "משהו" שהטמעת עמוק בתת מודע שנגרם כתוצאה מאותה פרידה שאתה סוחב עד היום. אני מאמינה שאתה נמשך מינית לנשים שאיתן אתה שוכב .. אפילו אם המשיכה היא לצורך סיפוק צרכים בלבד , לכן אולי "המשהו" הזה פגע לך בביטחון העצמי עם נשים או לחלופין במצבים בהם אתה נמצא עימן בצורה אינטימית. כמו ברוב הטיפולים הפסיכולוגיים נדרש לנבור בעבר , לנתח ולהבין היכן טעינו/ לא טעינו ומשם לבדוק איך ממשיכים הלאה .. נדרשת הרבה סבלנות , הקשבה וקבלת האני העצמי שלי... מאוד קשה לי להמשיך לתת לך עצות כאן בפורום ... לכן מקווה שעזרתי. הרבה הצלחה והנאה בחיים.

04/01/2005 | 03:13 | מאת: XXX

תודה רבה על העזרה מה שהצעת לי אני מנסה להבין כבר כמעט 4 שנים שאני שובר את הראש שלי למה זה קורה לי , אני אצליח אי פעם לצאת שוב עם בחורה תרתי משמע , אני מפחד להתחיל עם בחורה"שמה" נגיע לאקט מיני (עצם קיומנו בעולם) הדבר הכי טיבעי בעולם ואני פוחד ממנו כמו ילד קטן איך מתגברים על דבר כזה אני רוצה להבין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים