חדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/12/2004 | 21:43 | מאת: רונית

שלום, אנו זוג שמקיימים יחסים לפעם הראשונה בחיים. יש לנו בעיה לבצע חדירה. החבר שלי מגיע לזקפה ואפילו שפיכה אך לא מצליח לחדור. רציתי לברר סיבות אפשרויות והמלצות. תודה

29/12/2004 | 09:00 | מאת: חנניה

שלום, בתקופה של 6 חודשים מופיע לי בראש הפין אזור ברית המילה,מסביב אדום וזה צורב,לא בכל הקוטר,כאשר אני מקיים יחסי מין זה צורב מאוד,כולל מין אורלי הפסקתי לאחר קיום יחסי מין לנקות עם מגבונים,אני שוטף עם מים בלבד. להרגעה אני מורח ג'ל אלוורה-זה מרגיע..אבל...לא פתר את הבעיה. אבקש לדעת אם יש משחה או טיפול לרפאות את האודם מסביב לראש זה מאוד מפריע,שלפעמים אני מוותר על קיום יחסי מין. שבדרך כלל אני מקיים בכל יום יחסי מין. תודה.

31/01/2005 | 11:25 | מאת: גיל

גם לי ולבת זוגתי החדשה יש את אותה הבעיה בדויק. אם יש לך איזה שהם רעיונות למה זה קורה, אנא שילחי לי על כך תשובה. כמו כן אני פונה לכל מי שיש לו רעיונות לגבי סיבות ופתרונות. תודה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים