ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/12/2004 | 10:42 | מאת: ברוך

תודה לך ד"ר לין על תשובתך יעצת לקחת את הכדור לפני הארוחה, האם הכוונה שאפשר לקחת את הכדור ומיד לאכול? וכמה זמן עלי להמתין מרגע שהתחלתי לאכול תודה על התייחסותך

25/12/2004 | 10:47 | מאת: ישראל

למשך כמה זמן משפיע הכדור, הכוונה מרגע שאני לוקח אותו תודה

28/12/2004 | 10:32 | מאת: ashrico

שמעתי אומרים שיש היום עוד תרופה לזיקפה ושמה גלולת סיאליס. אני לא מכיר אותה ולא השתמשתי בה. האם פעולתה היא כמו ויאגרה, כלומר כעבור חצי שעה? האם יש לה תופעות וואי כמו שיש לויאגרה, כולל הגבלה לחולי-לב או שהיא אסורה על נוטלי-תרופות מסוימות? אודה לכם על התשובה המקיפה בענין. אשריקו

28/12/2004 | 10:32 | מאת: ashrico

שמעתי אומרים שיש היום עוד תרופה לזיקפה ושמה גלולת סיאליס. אני לא מכיר אותה ולא השתמשתי בה. האם פעולתה היא כמו ויאגרה, כלומר כעבור חצי שעה? האם יש לה תופעות וואי כמו שיש לויאגרה, כולל הגבלה לחולי-לב או שהיא אסורה על נוטלי-תרופות מסוימות? אודה לכם על התשובה המקיפה בענין. אשריקו

28/12/2004 | 10:33 | מאת: ashrico

שמעתי אומרים שיש היום עוד תרופה לזיקפה ושמה גלולת סיאליס. אני לא מכיר אותה ולא השתמשתי בה. האם פעולתה היא כמו ויאגרה, כלומר כעבור חצי שעה? האם יש לה תופעות וואי כמו שיש לויאגרה, כולל הגבלה לחולי-לב או שהיא אסורה על נוטלי-תרופות מסוימות? אודה לכם על התשובה המקיפה בענין. אשריקו נ.ב., אשמח לקבל העתק מתשובתכם לאי-מייל שלי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים