בעיות זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/12/2004 | 02:36 | מאת: עמי

שלום ד"ר לין רן אני סובל הן משפיכה מוקדמת והן מזקפה חלקית. אני חושד שהבעיה על רקע נפשי ולא בעיה פיזיולוגית אך רציתי לדעת האם יש ביכולתי לאמת את חשדותיי מבלי לגשת לרופא שכן, אני חש מבוכה רבה מביקור אצל רופא. האם קיימות שיטות טיפול בבעיה אשר אינן מצריכות ביקור אצל הרופא? אני בן 33 ובחלק ממערכות היחסים שהיו לי נתקלתי בבעיה של זקפה חלקית או לחילופין שפיכה מוקדמת. לדאבוני, במערכת היחסים האחרונה הופיעו שתי התופעות גם יחד והדבר יצר אצלי חרדה רבה.

24/12/2004 | 11:54 | מאת: דר רן לין

מה קורה באוננות? האם יש לך זקפה לאורך זמן ושפיכה מאוחרת? כנ"ל בצפיה בסרטים - את זה אתה יכול לבדוק לבד ללא רופא

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים