חברה שלי לא גומרת, בא לי לבכות.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/12/2004 | 23:50 | מאת: טל

חברה שלי לא גמרה לעולם בזמן שהייתה איתי, היא סיפרה שגם עם הבחורים לפני היא מעולם לא גמרה... אך כאשר היא מענגת את עצמה היא גומרת מהר מאוד ולעיתים מספר פעמים ברצף. תבינו אותי אני ממש נואש... תעמידו את עצמכם במקומי... לא משנה מה שאני עושה היא לא גומרת! מה לעשות?! אגב, ניסיתי לענג אותה בעזרת שימוש ביד... (וגם זה לא ממש עזר) אשמח לתשובה מהדוקטור ומחברי הפורום שימליצו על כמה שיטות...

23/12/2004 | 00:34 | מאת: עידן

אכן בעיה מוכרת.... ויכולים להיות לה 2 סיבות עיקריות: 1. חוסר נינוחות ומתח רב ביחסים ובמין בפרט, יכול להיות שאתה יוצר אוירה של לחץ ומתח בגלל התסכול שאתה חש - שאתה לא מצליח לספק את בת הזוג. נסו למצוא דרכים לשחרר את המתח ואתה במיוחד צריך להוציא את נושא האורגזמה שלה מהראש בזמן הסקס. 2. עודף נינוחות- כלומר חוסר של תשוקה ומשיכה מינית אחד כלפי השני. נסה ליצור תשוקה, אהבה, ולהט מיני רב יותר ביחסים שלכם. (3). יכול להיות שהכל בסדר והבעיה טכנית בלבד (מה שלא נראה לי) לכן כדי לך לפתוח שיחה עם בת הזוג ולדבר איתה (למרות שזה יכול להיות מביך) על הנקודות הרגישות שלה ועל מה "עושה לה את זה"... שיהיה בהצלחה וספר איך היה

23/12/2004 | 08:59 | מאת: טל

זאת אומרת, אנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני ומדברים על הכל.. אני מנסה להשרות אווירה של נינוחות ולא מעמיד את האורגזמה שלה כמטרה. יש תשוקה מינית (ככה לפחות היא אומרת, ואני יודע שאני לא מכוער (-: ) כוונתי היא שאין מתח מטח ביחסים ואין מטרות מוגדרות מראש שיכולות להכיס ללחץ, אבל כאשר היא עושה זאת בעזרת עצמה היא גומרת במהירות ובנחישות. ההסתברות שאני הוא הבעיה היא נמוכה משום שהיו לה כבר חברים בעבר אשר גם איתם היא לא הגיע לאורגזמה, לעולם!!!! תודה למשיבים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים